Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/b/9/kungsbackatradgard.com/httpd.www/tradgardsdesign/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: The magic method StockholmQodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/b/9/kungsbackatradgard.com/httpd.www/tradgardsdesign/wp-content/plugins/select-instagram-feed/lib/qode-instagram-api.php on line 90 Fullt upp - Trädgårdsdesign som Inspirerar
438
post-template-default,single,single-post,postid-438,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fullt upp

Hej på er,

Nu är det fullt upp. Det har dragit igång på allvar med trädgårdsdesign och trädgårdsplanering. Så otroligt roligt!

Livet rusar och jag jag har fullt upp med jobb, barn och andras trädgårdar, så min egen trädgård får dessvärre vänta…. Ska dock utföra ett större grävarbete i helgen eftersom jag hunnit rita min egen trädgård i vinter. Det kommer en grävskopa imorgon till barnen stora glädje!

Det är den övre delen av trädgården som ska göras om helt.

Så här ser det ut idag:


Trädgårdsritning och resultat (så långt jag hinner då…) ska naturligtvis redovisas senare.

Fortsättning följer… 🙂
/Anna – Trädgårdsarkitekt och grundare av Kungsbacka Trädgårdsdesign

No Comments

Post a Comment