405
post-template-default,single,single-post,postid-405,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Kurs i trädgårdsdesign

Kurs i Trädgårdsdesign

I vår kommer Kungsbacka Trädgårdsdesign i samarbete med Bygården hålla en kurs i trädgårdsdesign. Kursen riktar sig till dig som har en trädgård eller valfri, och vill rita den själv, men som behöver lite hjälp på vägen.
Du får lära dig grunderna i planering, rumsbildning, färglära, växt- och materialval mm. Inga förkunskaper krävs, men dock ett stort intresse för trädgård.

Anmälan görs till: info@kungsbackatradgard.se eller på tel: 0707-791144

Väl mött!

/Anna – Trädgårdsarkitekt och grundare av Kungsbacka Trädgårdsdesign

No Comments

Post a Comment